Utvendig bilde av vertikal solskjerming

Vertikal solskjerming

VENTOSOL står for moderne og solid skyggelegging for fasader og har et bredt bruksområde. SIR-systemet (Soft Integrated Retaining System), som fungerer som en glidelås, garanterer maksimal stabilitet til det interne stoffføringssystemet. VENTOSOL-markiser tåler sterk vind*. Den elegante, lett avrundede boksen til VENTOSOL-markisen er selvbærende. Ulike festealternativer gjør at strukturen kan festes til vegger eller i utsparinger. Drives av sveiv eller valgfri elektrisk motor.

VS6100 OG VS6200 ER tilgjengelig med enten elektrisk motor eller manuell drift (gir + håndsveiv). Som standard er motorene utstyrt med hindringsdeteksjon. Hindringsdeteksjon er imidlertid bare tilgjengelig for io- og WT-versjoner, RTS er ikke tilgjengelig med hindringsdeteksjon.
VS6100 kan også leveres som blackout-variant med Blockout-stoff og stripebørste.

VENTOSOL LUNERO
Det toppmoderne VENTOSOL-LUNERO rommørkingssystemet sikrer pålitelig utelukkelse av lys. SIR-systemet (Soft Integrated Retaining System), som fungerer som en glidelås, garanterer optimal føring av det ugjennomsiktige stoffet. Bruken av en spesiell endeprofil sikrer enestående lys utelukkelse i trenings- og konferanserom selv i sterkt dagslys.

METRO FS4200 BOKS
METRO-BOX fallarmsmarkiser tilbyr den ideelle løsningen for å gi skygge for vinduer og balkonger. Skrålokket gir uhindret sikt utover og god luftsirkulasjon når vinduet er åpent. Projeksjonsvinkelen er fritt justerbar mellom 0° og 170°. Dette gir den ideelle kombinasjonen av solbeskyttelse og dagslys.
De laterale fallarmene i aluminium med integrerte fjærelementer garanterer perfekt stramming av dekselet og forhindrer at det klaffer under vind. METRO-modellen leveres uten beskyttelsesboks. Begge modellene tillater enkel vegg- eller toppmontering.

VISOMBRA FS6000
Takket være en smart kombinasjon av vertikale og fallarmsmarkiser, en kontinuerlig justerbar eksponert vinkelposisjon på 0° til 180° og fritt valgbart eksponert punkt, tilbyr denne fasademarkisen en optimal koordinering mellom dagslys og skygge, selv for store vindusflater. VISOMBRA kan integreres harmonisk i arkitekturen takket være de kvadratiske eller runde boksene. De stramme projeksjonsarmene er beskyttet mot vind i alle posisjoner og låses automatisk ved maksimal projeksjonsvinkel

UNIVERSELL
UNIVERSAL vertikale forteltmodeller, med tre forskjellige sideføringer, gjør æren for navnet deres. Valget mellom styreskinner i aluminium, wirer i rustfritt stål og stangføringer i kromstål tilbyr arkitekter et bredt spekter av alternativer. Kompakt konstruksjon og en elegant boks gjør dette egnet for balkonger og vinterhager samt fungerer som et designelement i moderne fasadearkitektur. UNIVERSAL-markiser kan monteres på vegger eller tak. Begge modellene bruker samme teknologi.
Markisene betjenes enten av et gir og sveiv eller en valgfri elektrisk motor. Flere markiser kan kobles sammen. Det brede utvalget av stoffer gir det riktige valget for enhver bruk.

KLAIS 110
3 vertikale tekstilsystemer med rette linjer i boksen
Den svært tilpasningsdyktige og elegante vertikale løsningen med Hidden Guiding på KLAIS 110-ZIP, med Windbreaker på KLAIS 110-G og med Visible Guiding på KLAIS 110-CV.

Kontakt oss

Ring oss på tlf. 64 94 59 60 eller send oss en melding med kontaktskjemaet under.