Stålkonstruksjoner

Stålkonstruksjoner

Vi leverer alle typer lettere konstruksjoner innen stål, syrefast og aluminium til alle typer prosjekter. Trenger du benker, stålhaller, plater, bærestål, fagverk, tilbehør, stålrammer eller stål av alle typer så hjelper vi deg fra a til å.
Vi tilbyr både prosjektering, produksjon og montering. Utarbeidelsen av design, sveising, pulverfarging, bellegging, elektrogalvanisering, sprøyting, skjæring, polering, transport og montering. Som med våre øvrige produkter leverer vi i både stål, aluminium og syrefast, og om ønskelig lakkert i henhold til branntekniske, etter RAL kode eller andre type krav.
Oppdragsproduksjon av platekonstrukjoner, sveisende stål, komponenter og detaljer i små og mellomstore serier. Vi tilbyr teknisk bistand og problemløsning til deres behov i produksjon og produkter, som f.eks arbeidsplatformer, stålkonstruksjoner for bygg, gangbaner, overganger, mezzaniner i stål, maskinstativ, reoler, dekklager, stålreol, kranbaner, prototyper, tanker og beholder i stål, syrefast og aluminium.
Vi kan være byggmesterens høyre hånd i spørsmål som gjelder metall og arbeid med den. Vi hjelper med konsultasjoner når det gjelder sveising og metallkonstruksjoner. Vi bistår med tekniske design før man setter i gang arbeidet.

Kontakt oss

Ring oss på tlf. 64 94 59 60 eller send oss en melding med kontaktskjemaet under.