mekanisk verksted - sveising

Mekanisk verksted

Vi har tilgang til en stor maskinpark og et bredt faglig miljø med mekanikere og sveisere som gjør at vi leverer komplette løsninger til alle våre kunder.
Våre tjenester kommer i stor grad til å bestå av maskinering, platearbeiding, knekking, figurskjæring, boring, overflatebehandling, sveising og montasje av maskinen for alle typer industri.
Vi maskinerer i de fleste materialer som stål og andre metaller. Vi kan hjelpe deg med å produsere og montere ødelagte deler på kort varsel, så vi sørger for at det blir minst mulig nedetid på ditt anlegg. Vi er i stand til å tilby den beste service og vedlikeholdsavtalen for våre kunder.
Våre fleksible maskiner er effektive og benyttes til fullverdig produksjon av småserier og nullserier. Vi bistår interesserte som har behov for å ta frem en egenartet og unik del.
Med korte leveringstider og lang erfaring kan det lønne seg å produsere hos oss.
Vi har raske omstillingstider og sterk kapasitet innen sveising TIG, MIG stål, aluminium og rustfritt, mekanisk montasje og kvalifiserte samarbeidspartnere innen elektro, programmering, pulverlakkering og andre overflateteknikker.
Typisk i produksjonen er elementer i metall til interiør, deksler, fasader eller komponenter til forbruker og industriprodukter. Vi er spesialister på prosjektleveranser, og mestrer de fleste typer produksjon innen metalarbeiderfaget.

Kontakt oss

Ring oss på tlf. 64 94 59 60 eller send oss en melding med kontaktskjemaet under.