Utvendig bilde av vertikal solskjerming

Markiser

AZUR-markisen med den firkantede monteringsstangen er perfekt egnet for bruk i leilighetsbygg og næringsbygg. Utvalget av forskjellige braketter gjør at veggfeste, toppfeste eller sperremontering er mulig. Den trinnløst justerbare stigningsvinkelen fra horisontal til 60° gir praktisk talt all skyggen du kan ønske deg.

Aluminiumsrammene er pulverlakkert, og garanterer dermed lang levetid. Det brede utvalget av markisestoffer fra dagens dekselkolleksjon setter den ønskede tonen. Markisen betjenes av girkasse og sveiv eller valgfri elektrisk motor.

KUADBOX
Designet og teknologisk løsning for moderne arkitektur. Estetikken til KUADBOX-400 kassettmarkisen gjør den perfekt å integrere i fasadene takket være den stiliserte konstruksjonen og designen med rette linjer.
Den passer med de minimalistiske arkitekturstilene, og tilbyr samtidig avanserte tekniske funksjoner for å bygge opp store dimensjoner med flere sett med armer.

MODULBOKS
Progressive løsninger
MODULBOX-400 er en serie markiser med monoblokksystem designet for å oppnå maksimale dimensjoner med en kompakt og attraktiv konfigurasjon. Ved å bruke de samme grunnleggende delene er det mulig å oppnå progressive løsninger: Full Box, Semi Box og Semi Open.

MATICBOX
DEN PERFEKTE KASSETTEN FOR SAMTIDS ARKITEKTUR
Samtidsarkitektur, med sine skarpe, rette former, utgjør en utfordring når det kommer til å montere detaljer i fasaden. Maticbox 350 kassettsystemet er spesialdesignet med tanke på behovene til spesifikasjoner fagfolk.

SELECT BOX S8130
Den kompakte SELECT-markisen er designet for generell beskyttelse av terrasser og uteplasser i private hjem eller restauranter.
SELECT-serien er basert på utprøvd og patentert trekantet ryggstangteknologi. Sammen med de universelle festebrakettene, muliggjør dette vegg-, tak- eller sperremontering, selv i begrensede rom.
Ytterligere tillegg som et deksel, den nedtrekkbare VOLANT-PLUS-kappen eller den variabelt justerbare stigningen til SELECT-OMBRAMATIC gjør at dette forteltet kan tilpasses mange forskjellige forhold. En spesiell arm-brakett-kombinasjon tillater fremspring opp til 3,50 meter.

SELECT BOX PLUS
SELECT-PLUS kan brukes når det er behov for mer projeksjon enn bredde. Den totale bredden på det bakre stangmarkisen er redusert til et minimum uten å påvirke fremspringet gjennom en spesiell design med kryssarmer.
Skyggebrudd ved inngangspartier, smale takterrasser, vindusnisjer etc. kan enkelt dekkes til. I utrullet stilling ser SELECT-PLUS ikke annerledes ut enn en vanlig foldearmsmarkise. Derved egner den seg best for kombinasjon med andre SELECT-modeller. Så alternativer som dekkplate eller rullegardin VOLANT-PLUS valance er også mulig. SELECT-PLUS er tilgjengelig med enten to eller fire foldearmer, avhengig av bredden.

SELECT BOX STOBOSCOPE
Elsker du tydelig strukturert arkitektur og enkel design? Da vil du bli overrasket over SELECT-STOBOSCOPE. Dette forteltet er et ideelt designelement gjennom en spesiell rettlinjet visuelt utseende teleskoparm og maksimal stoffspenning, oppnådd gjennom en gasstrykksylinder.

SELECT-STOBOSCOPE er basert på trekantet ryggstangteknologi, og kan enkelt installeres på veggen, taket eller sperrene og er utstyrt med alle de positive egenskapene til SELECT-modeller. Oppgraderingsalternativer som en kappe eller et dekkbrett er tilgjengelig.

SELECT BOX OMBRAMATIC
SELECT-OMBRAMATIC gjør at dette forteltet kan tilpasses mange forskjellige forhold. En spesiell arm-brakett-kombinasjon tillater fremspring opp til 3,50 meter.
Integrert fjær og doble rustfrie stålkabler, kabelhylser over midtskjøt. Armstøtter laget av aluminiumsstøping med integrert knock-up sikkerhet. Falljustering med åttekantet skrue fra horisontal opp til maks. 60°. Monteringsbraketter laget av aluminiumsstøping for vegg- eller toppfeste (alternativ: braketter for sperrer).
Fallet kan justeres ved å jevnt dreie vinkelgiret integrert i armstøtten, og betjeningshåndtaksgiret festet til monteringsstangen, koblet med to aluminiumsaksler.
Betjeningshåndtak pulverlakkert som matcher standardfargene, med krok og plasthåndtak.

TENDABOX
Modellene TENDABOX og CASABOX er slanke boksmarkiser i tidløst elegant design. De er spesielt egnet for skyggelegging av mindre til mellomstore områder, som for balkonger og terrasser. Den tiltalende utformingen av den runde eller firkantede boksen gjør at markisen smelter harmonisk inn i arkitekturen. – som en ekstra designfunksjon. Endeprofilen gir en tett forsegling og beskytter stoffet og leddarmene mot regn og skitt. Derfor sikrer lang levetid. To braketter gjør at utstyret raskt og enkelt kan monteres på vegg, tak eller sperrer. Nedtrekkslisten Volant-Plus er tilgjengelig som beskyttelse mot gjenskinn og nysgjerrige øyne. Alle modellene kan betjenes ved hjelp av en håndsveiv eller en valgfri, praktisk elektrisk drift.

CAMABOX 4700
CAMABOX markiser er høykvalitets kassettmarkiser med kubisk design. De er preget av sine klare og konsistente linjer. Den prisbelønte BX4000-modellen er designet for å gi skygge i små til mellomstore områder. For store terrasser og balkonger er den nye BX4700-modellen det ideelle valget.
Dette attraktivt elegante boksmarkisen smelter harmonisk inn i det generelle utseendet til moderne arkitektur. Den holdbare lukkede boksen beskytter effektivt stoffet og leddarmene mot vær og smuss. Den variable konsollposisjonen muliggjør fleksibel, enkel og tidsbesparende montering på vegg eller under tak.
For ekstra komfort og fleksibilitet tilbyr den valgfrie nedsenkbare Volant-Plus-kappen beskyttelse mot lav sol og nysgjerrige øyne. Den valgfrie LED-belysningen inne i boksen og foran på frontskinnen gjør det skraverte området til en hyggelig opplevelse også sent på kvelden. Takket være Tunable White-teknologien tilbyr BX4700-modellen trinnløst variabelt og dimbart lys, fra forfriskende kjølig hvit til avslappende varm hvit. Avhengig av modell og valgt alternativ, betjenes systemet manuelt eller ved hjelp av en elektrisk motor, som enkelt kan styres med fjernkontroll eller en sol-/vindsensor. Nyt avslappet uteliv på ditt nye favorittsted!

Kontakt oss

Ring oss på tlf. 64 94 59 60 eller send oss en melding med kontaktskjemaet under.